Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 71 ετών άφησε ο γνωστός αθλητικογράφος Γιώργος Γεωργίου.

Σύμφωνα με τα ενημερωτικά site ο Γιώργος Γεωργίου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα στον Άγιο Σάββα, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές για τα αίτια του θανάτου.

Ο Γιώργος Γεωργίου είχε μια μακρά πορεία στα Media, παρουσιάζοντας αθλητικές τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές ενώ είχε αφήσει το στίγμα του με τις ιδιαίτερες ατάκες του.

Η καριέρα του

Γεννήθηκε στα Πετράλωνα της Αθήνας στις 26 Μαΐου 1952. Η πρώτη του ενυπόγραφη παρουσία στην έντυπη δημοσιογραφία καταγράφηκε σε πολύ νεαρή ηλικία, στην εβδομαδιαία Παναθηναϊκή Φλόγα στις αρχές της δεκαετίας του 1960.

Επαγγελματικά δραστηριοποιήθηκε στο χώρο από το 1982, ως μέλος της ιδρυτικής ομάδας της αθλητικής εφημερίδας Ο Φίλαθλος του εκδότη Γιώργου Κουρή, υπό τη διεύθυνση του Νίκου Καραγιαννίδη, ενώ έχει συνεργαστεί και με τα περιοδικά Σύγχρονος Αθλητισμός και Forza. Έγινε ευρύτερα γνωστός στο κοινό μέσω της καθημερινής στήλης που διατηρούσε στον Φίλαθλο, καθώς και με την αρχικά ραδιοφωνική, μετέπειτα τηλεοπτική εκπομπή του Το Καφενείο των Φιλάθλων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ