Σε κατάσταση σοκ παραμένει η Χριστίνα Παππά μετά την άγρια επίθεση που δέχτηκε χτες έξω από φαρμακείο στη διασταύρωση της λεωφόρου Βουλιαγμένης με την οδό Ανθέων στη Γλυφάδα. Την ίδια στιγμή που γίνεται τόσος λόγος για τις βιαιοπραγίες κατά των γυναικών, τα περιστατικά όχι απλά συνεχίζονται αλλά πολλαπλασιάζονται. Η ηθοποιός και επιχειρηματίας, αν και αρχικά δεν κατέθεσε μήνυση, είναι πολύ πιθανό να την καταθέσει μέσα στις επόμενες μέρες, καθώς τις πρώτες ώρες της έλεγαν ότι δεν έχει νόημα να το κάνει καθώς θα χάσει χρήματα και η εκδίκαση της υπόθεσης θα πραγματοποιηθεί σε τέσσερα χρόνια.

Δυστυχώς αυτό ακριβώς είναι το λάθος μήνυμα που προσπαθούν να περάσουν πολλές φορές ακόμα και τα όργανα της τάξης. Καμία τέτοια συμπεριφορά δεν μπορεί να μένει ατιμώρητη, καμία γυναίκα (ή και άντρας) δεν πρέπει να φοβάται. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η Χριστίνα στάθηκε τυχερή μέσα στην ατυχία της αφού το περιστατικό έχει καταγραφεί από κάμερες μέσα και έξω από το πολυσύχναστο φαρμακείο ενώ υπήρχαν τουλάχιστον τρεις μάρτυρες που μπορούν να καταθέσουν υπέρ της. «Αυτή τη στιγμή θα μπορούσα να μην είμαι ζωντανή» μας είπε χαρακτηριστικά σε τηλεφωνική μας επικοινωνία.

Η φράση του θύτη «έχω χάσει τη δουλειά μου και έχω παιδί με θέμα υγείας» δεν μπορεί να δικαιολογήσει καμία χυδαία εξύβριση και χειροδικία- ενώ είναι χαρακτηριστικό πως αμέσως μετά το περιστατικό η Χριστίνα έπαθε σοβαρή κρίση άσθματος και της χορηγήθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους φαρμακοποιούς. Ο πρώτος άνθρωπος φυσικά που έτρεξε στο πλευρό της ήταν ο γιος της Δημήτρης, ο οποίος είχε πολύ μεγάλη ένταση βλέποντας τη μητέρα του χτυπημένη χωρίς να μπορεί καλά καλά να μιλήσει.

TV εναντίον Παπανώτα

Τρεις εκπομπές τοποθετήθηκαν χτες και σήμερα εναντίον του Δημήτρη Παπανώτα και της εμμονικής, πλέον, του στάσης απέναντι στην Μπέττυ Μαγγίρα. Αυτό κανονικά θα έπρεπε να προβληματίσει τον άξιο συνάδελφο, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια έχει αδικήσει περισσότερο από ό,τι έχει αδικηθεί, και ας μην το καταλαβαίνει. Αυτό που εσύ χαρακτηρίζεις πολλές φορές ως «χιούμορ», κάποιοι άλλοι δεν μπορούν να το δεχτούν και αυτό οφείλεις να το σεβαστείς- ειδικά όταν στο επισημαίνει και η παρουσιάστριά σου που έρχεται συχνά σε αμήχανη θέση. Η Μπέττυ Μαγγίρα προφανώς και δεν φταίει για όσα του έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ, και εμείς εδώ ήμασταν από τους πρώτους που είχαν πει ότι ο τρόπος που του φέρθηκε ο αρχηγός του κόμματος ήταν άδικος καθώς υπέκυψε στις πιέσεις συνυποψηφίων του που τον είχαν δει ξεκάθαρα ως σοβαρή απειλή.

Μπορεί και η Μπέττυ με τη σειρά της να νιώθει λίγο αδικημένη από τον ΑΝΤ1, αλλά όταν έχει δώσει καλά δείγματα γραφής το τηλέφωνό σου θα χτυπήσει. Και η αλήθεια είναι πως το δικό της είχε ήδη χτυπήσει προτού της ανακοινώσει το κανάλι της ότι θέλει να κάνει μια infotainment εκπομπή με σκοπό να προσελκύσει το κοινό του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος σαρώνει στις μεγαλύτερες, κυρίως, ηλικίες- χτες έκανε 27,1% στο κοινό άνω των 65 και 24,8% στις γυναίκες 45-64.

Ολοκληρώνεται την επόμενη εβδομάδα ο πρώτος κύκλος γυρισμάτων για τη νέα σεζόν του Cash or Trash, της εκπομπής που έκανε την έκπληξη φέτος και ήταν δεδομένο από νωρίς ότι θα πάρει το πράσινο φως. Η μόνη διαφορά είναι ότι τα γυρίσματα γίνονται σε νέο χώρο καθώς το Fondazione της Κηφισιάς που φιλοξενούσε την εκπομπή τα δύο πρώτα χρόνια θα λειτουργεί πλέον ως all day εστιατόριο.

Σε εντατικά γυρίσματα για την επόμενη σεζόν βρίσκεται πλέον και η Μαρία Μπεκατώτου για το The Chase το οποίο συνεχίζει την πολύ καλή του πορεία με 18% στο κοινό 18-54 και 24,4% στις γυναίκες 25-44.

6,1% σημείωσε χτες στο δυναμικό κοινό η σειρά «Σαν Ψέμα», -επίδοση πάνω από τον μέσο όρο του Open- που ολοκληρώνεται όμως την ερχόμενη Παρασκευή 5/7 καθώς βασίζεται σε σενάριο Ιταλικού εβδομαδιαίου σίριαλ και δεν μπορεί να συνεχιστεί.

528.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν τον τελικό του Survivor που έβγαλε νικητή τον Ντάνιελ Νούρκα, ένα παιδί που γνωρίζω προσωπικά και διαθέτει παιδεία, ήθος και ευγένεια. Όπως και όλη τη χρονιά έτσι και ο τελικός έκανε τα καλύτερα νούμερα στο κοινό 65+ (24,6%).

Το The Voice μετακομίζει

Νέο πλατό αναζητείται για το The Voice το οποίο επιστρέφει τον Σεπτέμβριο με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό (ο οποίος δεν θα κάνει και το Exatlon όπως ακούστηκε) καθώς δεν υπάρχει άλλος διαθέσιμος χώρος στα Ολυμπιακά Ακίνητα.Την ίδια στιγμή πληθαίνουν οι… φωνές που πιστεύουν ότι η Μαρίνα Σάττι πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσει τη δική της περιστρεφόμενη καρέκλα δίπλα στον Σάκη, την Έλενα και τον Πάνο.

Την επόμενη εβδομάδα θα γίνουν στην Αθήνα και τα τελικά ραντεβού για το Cash Kitchen το οποίο όμως θα γυριστεί στα πλατό της Acun Medya στην Κωνσταντινούπολη.

Μέχρι τη Δευτέρα, πιθανό και αύριο, Παρασκευή, θα έχει το αργότερο αποφασιστεί αν θα βγει τελικά στον αέρα το απογευματινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ από τα πλατό του Φαλήρου, το οποίο δεν θα έχει κεντρικό παρουσιαστή αλλά θα αποτελείται μια μικρή παρέα δημοσιογράφων που βρίσκονται ήδη στο δυναμικό του σταθμού

Διαβάστε επίσης: Ο Λιάγκας με την Αντωνά, η Σκορδά με τον Ουγγαρέζο και η Καινούργιου με τον Μαζωνάκη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ