Ωραίος ο Κασσελάκης. Όσο και αν διαμαρτύρονται στο κόμμα του ότι προβάλλει υπερβολικά το «δεξιό» του lifestyle προκαλώντας σύγχυση στους αριστερούς ψηφοφόρους, εκείνος συνεχίζει να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: Να φωτογραφίζεται και να κάνει βίντεο με τον σύντροφό του και τη σκυλίτσα τους σε καφετέριες και γυμναστήρια για λογαριασμό γυναικείου περιοδικού. Επιτυχία για το έντυπο αλλά αυτό που μένει -πάλι- είναι οι πρώτες προσπάθεις του Τάιλερ να μιλήσει ελληνικά και το πώς προτιμάει ο Στέφανος τον καφέ του και όχι οι πολιτικές θέσεις του προέδρου. Βέβαια, όταν μιλάει για πολιτική συνήθως κάνει το επιτελείο του να τρέχει και να μη φτάνει, οπότε μάλλον είναι πιο ασφαλείς όλοι όταν παίζει μπάλα στο δικό του γήπεδο.

Από την άλλη μεριά έχεις τον Νίκο Ανδρουλάκη, με το ακριβώς αντίθετο προφίλ. Λίγο πριν από τις εκλογές είχα πετύχει στο Garcon της Θεσσαλονίκης την- συμπαθέστατη- σύντροφό του να τρώει με την Ιωάννα Λίλη, της οποίας ο σύζυγος προσπάθησε να ξαναμπεί στην Ευρωβουλή με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ. Αυτό που έλεγαν όλοι εκείνο το βράδυ είναι ότι ο πρόεδρος επικοινωνιακά είναι τόσο στεγνός και απόμακρος που αδικεί τον εαυτό του και τη δουλειά που κανείς δεν αμφισβητεί ότι [προσπαθεί να κάνει. Τα αποτελέσματα φάνηκαν αυτή την εβδομάδα, με τα κορυφαία κομματικά στελέχη του να τον αμφισβητούν με κάθε τρόπο και από κάθε Μέσο και η πόρτα της εξόδου να ανοίγει πιο πολύ κάθε μέρα που περνάει (προσωπική μου επιλογή, ο Παύλος Γερουλάνος, που φέρνει ταυτόχρονα μια αριστοκρατική αύρα και έναν αέρα οικειότητας και τιμιότητας χωρίς επιθετικό και διχαστικό λόγο).

Εκεί είναι που κερδίζει λοιπόν ο Κυριάκος, ο οποίος παλιότερα δεν ήταν και ο πιο προσιτός πολιτικός που είχες δει: Κατάφερε εγκαίρως να πιάσει το κλίμα της εποχής και να βρει τη χρυσή τομή ανάμεσα στο lifestyle και την πολιτική δράση, χωρίς το ένα να «καπελώνει» το άλλο, όπως ακριβώς επιτάσσει το αμερικάνικο μοντέλο. Η προβολή της προσωπικής ζωής ενός πολιτικού αρχηγού θεωρείται πλέον δεδομένη- θυμάστε πώς είχε επιστρατευτεί η Περιστέρα Μπαζιάνα όταν είδαν βοηθάει το προφίλ του Αλέξη Τσίπρα ή πιο πριν η Νατάσα Καραμανλή που βάζαμε φωτογραφία της στο εξώφυλλο και οι πωλήσεις εκτοξεύονταν.

«Μαζώ ακόμα»

Διάφορες συνεργασίες «ψήνονται» για την Αθηναϊκή νύχτα αυτές τις μέρες. Η Ελένη Φουρέιρα συζητάει με τον Χρήστο Μάστορα και τις Μέλιsses για το Enastron, ενώ ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει δεχτεί πρόταση να συναντηθεί στη σκηνή με τον Λευτέρη Πανταζή.

Την επόμενη εβδομάδα θα γυριστεί η πολυαναμενόμενη τηλεοπτική συνάντηση του Γιώργου Μαζωνάκη με την Κατερίνα Καινούργιου- μεγάλο «χτύπημα» αυτό για τον Γιώργο Λιάγκα που πίστευε πως θα τον έπειθε να μιλήσουν μπροστά στην κάμερα. Το μόνο σίγουρο είναι ο 52χρονος τραγουδιστής έχει πολλά να πει, αφού όσα έχουν έρθει στο φως είναι μόνο η κορυφή ενός παγόβουνου που έλιωσε μαζί με τη μεγάλη αγάπη που έτρεφε στην οικογένειά του…

Με τον Θοδωρή Φέρρη και όχι τον Mente Fuerte θα ερμηνεύσει τη μεγάλη της επιτυχία «Πανσέληνος» η Δέσποινα Βανδή στα βραβεία του Mad TV την προσεχή Τετάρτη. Και αυτό γιατί ο δεύτερος έχει εναντιωθεί δημόσια στο συγκεκριμένο μουσικό θεσμό και αρνείται να δώσει το παρών.

Υπέροχη η Σοφία Μουτίδου χτες στο live «δοκιμαστικό» της δίπλα στη Φαίη Σκορδά από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ για τη νέα της εκπομπή στο Mega. Και ξέρεις ποιο είναι το καλύτερο δοκιμαστικό; Αυτό που δεν το ξέρει ούτε ο ίδιος ο καλεσμένος! Κάτι τέτοιο συνέβη χτες στον αέρα του Fay’s time με τη Σοφία Μουτίδου να αιφνιδιάζει όλους λέγοντας ότι από τα τέλη Αυγούστου θα είναι στο The Booth του Open, χωρίς αυτό να υπάρχει, προς το παρόν, σε κανένα επίσημο πλάνο. Ακόμα και αν υπήρχε όμως, τις ανακοινώσεις τις κάνουν τα κανάλια και όχι οι υποψήφιοι παρουσιαστές.

Η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη εκπομπή είχε κερδίσει τις εντυπώσεις και πάντα υπήρχε ως σκέψη να επιστρέψει στη μικρή οθόνη αλλά όπως δεν την είδαμε ποτέ φέτος, έτσι δεν μπορεί αυτή τη στιγμή κανείς να πει με σιγουριά τι θα γίνει, αφού μέχρι στιγμής ο σχεδιασμός της επόμενης σεζόν βρίσκεται μόνο σε θεωρητικό επίπεδο και τα επίσημα ραντεβού θα ξεκινήσουν σύντομα.

Δεν έχουν τέλος οι διαρροές για την πρωινή ζώνη του Mega. Εκεί που θεωρείς δεδομένο ότι η Φαίη Σκορδά παίρνει τη θέση της Δανάης Μπάρκα, τώρα ακούγεται ότι ασκούνται πιέσεις ώστε η τελευταία να μείνει στην ίδια ζώνη και η Φαίη να αναλάβει τη ζώνη της Ελένης Μενεγάκη που είναι πιο «στρωμένη» εμπορικά. Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά που διαδίδει ένα διαφορετικό σενάριο: Ότι η Δανάη θα παραμείνει στην πρωινή ζώνη μόνο αν η Φαίη δεν έρθει τελικά στο Mega….

Νέα μυστικά δοκιμαστικά έγιναν για το Deal στον Alpha μετά την άρνηση του Θάνου Κιούση. Φαίνεται πως η αντικατάσταση του Χρήστου Φερεντίνου -ειδικά μετά την αποτυχία του Μεγάλου Παζαριού με τον Ηλία Βρεττό- δυσκολεύει πολύ την ηγεσία του σταθμού αφού το συγκεκριμένο παιχνίδι θα δίνει πάσα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

That’s amore

Εδώ και λίγες εβδομάδες κυκλοφορούσε η φήμη ότι η Αθηνά Οικονομάκου είναι ερωτευμένη με έναν γοητευτικό Ιταλό μπασκετμπολίστα και το «Πρωινό» κατάφερε σήμερα να έχει την αποκλειστικότητα της ημέρας με τις πρώτες εικόνες του ζευγαριού από τη συναυλία των Coldplay. Πληροφορίες λένε ότι το ειδύλλιο ξεκίνησε στις αρχές Μαρτίου που εκείνη είχε βρεθεί στο Μιλάνο, τον ίδιο προορισμό που επισκέφτηκε αμέσως μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο στα τέλη Απριλίου. Να σημειώσουμε ότι οταν έκανε το πρώτο ταξίδι, βρισκόταν ήδη σε διάσταση με τον σύζυγό της και είχαν βγει ήδη τα πρώτα σχετικά δημοσιεύματα που εκείνη είχε διαψεύσει.

Διαβάστε επίσης: Ξανά ερωτευμένη η Αθηνά Οικονομάκου – Στη συναυλία των Coldplay με τον νέο της σύντροφο