Γιώργος Λιάγκας: «Έχουμε τον κόσμο που μας βλέπει και μια τηλεόραση που μας βρίζει. Βρίστε μας καλό μας κάνετε, συνεχίστε. Όπως το πάτε, βρίστε μας κάθε μέρα. Ντροπή. Τέλος πάντων. Για αυτό δεν έχω φίλο ούτε έναν…». Αφού τον συγχαρούμε για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΑΝΤ1- θέμα χρόνου η επίσημη ανακοίνωση- να του πούμε ότι, επειδή είναι πολύ έξυπνος άνθρωπος, γνωρίζει καλά γιατί δεν έχει πολλούς ανθρώπους γύρω του, επιλογή του είναι!

Έχει κάνει όμως έναν καινούριο φίλο, τον Στέφανο Κασσελάκη. Πότε έβγαζε τη fake γιαγιά του κάνοντάς τον έξαλλο, πότε έφτασε να τον τραπεζώνει ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες, αυτό είναι κάτι που μόνο ο Λιάγκας θα μπορούσε να καταφέρει- βάζω στοίχημα ότι τον έχει καλέσει ήδη το καλοκαίρι στο δικό του εξοχικό στην Τήνο.

Μεγάλο ρίσκο πήρε, πάντως, χτες ο Στέφανος που πήγε στο γήπεδο να δει τον Ολυμπιακό. Είδε και έπαθε ο Κυριάκος να βγάλει τη ρετσινιά του γκαντέμη, ώρα ήταν τώρα να την κολλήσουν σε εκείνον. Ευτυχώς του πήγε και αυτό καλά, όπως του πάει οτιδήποτε αγγίζει το lifestyle. Σοβαρά τώρα, ο Στέφανος είναι ο φίλος που θέλουμε να έχουμε αλλά έχει πολύ δρόμο ακόμα για να κερδίσει την εμπιστοσύνη μας ως ένας άνθρωπος που φιλοδοξεί να κρατήσει το τιμόνι μιας πολύπαθης χώρας.

Χτίζοντας παλάτια με νερό και άμμο

Βρεθήκαμε και στα γεράματα να καλούμαστε στα πταισματοδικεία να καταθέτουμε ως μάρτυρες μετά τη μήνυση που κατέθεσε η Άντζελα Δημητρίου στον πρώην συνεργάτη της, Γρηγόρη Εκμαλιάν, ο οποίος είχε ατυχώς ισχυριστεί ότι είχε πληρωθεί από το ΟΚ! με 30.000 ευρώ για να δώσει την πολυσυζητημένη συνέντευξη. Τέτοιο μπάτζετ σου λέει, ούτε η Vogue! Φυσικά κάτι τέτοιο δεν είχε συμβεί ποτέ, αφού όταν πριν βρεθώ στο σπίτι της γνώριζα ότι δεν ήθελε να μιλήσει για την οικογενειακή της διαμάχης αλλά μόλις έκανα τη σχετική ερώτηση εκείνη «έσπασε» κυριολεκτικά και είπε για πρώτη και μοναδική φορά όσα κρατούσε μέσα της για πολύ καιρό.

Μπορεί πάντως η Άντζελα να επικοινωνεί δημόσια ότι οι σχέσεις της με την κόρη της είναι άκρως αρμονικές, η αλήθεια όμως είναι ότι οι δυο γυναίκες έχουν ακόμα δρόμο να διανύσουν μέχρι να γίνουν όλα όπως πριν ανάμεσά τους. Προς τιμήν της όμως η τραγουδίστρια έχει αποφασίσει να μην ρίξει άλλο λάδι στη φωτιά -την οποία βέβαια δεν είχε ανάψει εκείνη- γιατί θέλει να συνεχίσει να βλέπει την εγγονή της.

Η Άντζελα Δημητρίου με την κόρη της Όλγα και τον Φώτη Λιώση.

«Άγιος έρωτας» θα είναι η νέα καθημερινή σειρά του Alpha που, όλα δείχνουν ότι θα κερδίσει μεγάλη μερίδα του κοινού την επόμενη σεζόν. Η υπόθεση παραπέμπει στο θρυλικό «Άγγιγμα ψυχής» αφού θα επικεντρώνεται στον απαγορεύμενο έρωτα ανάμεσα σε ένα έναν νεαρό και όμορφο ιερωμένο και την κόρη του τοπικού άρχοντα επαρχιακής πόλης την εποχή του Εμφυλίου. Το μεγάλο στοίχημα τώρα είναι βρεθεί το ιδανικό πρωταγωνιστικό ζευγάρι.

Όταν η Τατιάνα Στεφανίδου ανακοίνωνε μόνη της το τέλος της συνεργασίας της με τον Alpha, γνώριζε ήδη πως δεν θα έμενε εκτός τηλεόρασης την επόμενη σεζόν. Το επόμενό της βήμα ετοιμάζεται ήδη με βήματα γοργά και οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν αμέσως μετά το τέλος της σεζόν.

Μέσα στις επόμενες μέρες επισημοποιείται η επιστροφή της Φαίης Σκορδά στο Μεγάλο Κανάλι και ήδη έχει ξεκινήσει η συζήτηση για την ομάδα που θα την πλαισιώσει.

Σε ναυάγιο έχουν οδηγηθεί, ως γνωστόν, οι διαπραγματεύσεις του Νίκου Μουτσινά με τον Alpha καθώς εκείνος φάνηκε ανυποχώρητος στις απαιτήσεις του. Εξάλλου λέει «εσείς μου χτυπήσατε την πόρτα, όχι εγώ τη δική σας». Ένα από τα ζητούμενά του έχει να κάνει με τη χορηγία της κινηματογραφικής μεταφοράς της θεατρικής του επιτυχίας «Τα βαφτίσια» που ετοιμάζει με all star καστ.

Εξάλλου, όπως φάνηκε και στην περίπτωση της Ελένης Μενεγάκη, που μένει ξανά εκτός τηλεόρασης την επόμενη σεζόν αλλά και στην περίπτωση της Ζήνας Κουτσελίνη που ο σταθμός δεν αντέχει το κόστος της βραδινής της εκπομπής σε εβδομαδιαία βάση, τα κανάλια βάζουν πλέον μπροστά το ταμείο και όχι το γόητρο. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι παραπάνω κυρίες έχουν χαρεί με τις εξελίξεις, αλλά σε αντίθεση με τη πρώτη, η δεύτερη σκοπεύει, λένε, να συμβιβαστεί, χωρίς να κρύβει όμως τη δυσαρέσκειά της.

Ποιος παρουσιαστής κινδυνεύει με αντικατάσταση την επόμενη σεζόν χωρίς να έχει την παραμικρή ιδέα;

Μετά το Exatlon, το Tempting fortune είναι το νέο reality επιβίωσης της Acun Medya που θα δούμε στον ΣΚΑΪ την επόμενη σεζόν. 12 παίκτες, 6 celebrities και 6 άνθρωποι της διπλανής πόρτας, κάνουν μια εντυπωσιακή διαδρομή μέσα σε 19 μέρες γεμάτη «πειρασμούς» που κοστίζουν όμως πολύ ακριβά. Κάθε φορά που υποκύπτουν, ένα μεγάλο ποσό αφαιρείται από το τελικό έπαθλο, γεγονός που δημιουργεί μεγάλες προστριβές ανάμεσα στους παίκτες. Στην Αγγλία προβλήθηκε πρώτη φορά πέρσι, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία και αμέσως πήρε το πράσινο φως για δεύτερη σεζόν με διπλάσιο αριθμό επεισοδίων. Ήδη μάλιστα στην ιστοσελίδα του ΣΚΑΪ έχει βγει η φόρμα συμμετοχής.

Διαβάστε επίσης:

Τα ραντεβού του Λιάγκα και της Σκορδά, οι υπογραφές της Καραβάτου και τα μουσικά σχήματα του χειμώνα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ