Ο chef Γιώργος Τσούλης προτείνει συνταγή για εύκολο, γρήγορο, trifle από κουραμπιέδες και μελομακάρονα που περίσσεψαν! Τέλειο, πρωτότυπο και πανεύκολο γλυκό!

Υλικά:

330 ml κρέμα γάλακτος, πλήρης
250 γρ. κουραμπιέδες, σπασμένους
250 γρ. μελομακάρονα, σπασμένα

Για το σερβίρισμα

Καρύδια, σπασμένα

Εκτέλεση:

  1. Στον κάδο του μίξερ αδειάζουμε την κρέμα γάλακτος και τη χτυπάμε με το σύρμα, σε μέτρια ταχύτητα, μέχρι να δημιουργήσουμε μια αφράτη σαντιγί.
  2. Μεταφέρουμε τη σαντιγί σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής με κατσαρή μύτη.
  3. Στα ποτήρια που θα σερβίρουμε, ρίχνουμε λίγους σπασμένους κουραμπιέδες, καλύπτουμε με λίγη σαντιγί, προσθέτουμε λίγα σπασμένα μελομακάρονα και τελειώνουμε με σαντιγί. Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία για τα υπόλοιπα ποτήρια.
  4. Σερβίρουμε, πασπαλίζοντας με λίγα καρύδια.

Δείτε περισσότερες συνταγές του Γιώργου Τσούλη στο giorgostsoulis.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ