Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας στα γιορτινά τραπέζια με την πιο εύκολη νόστιμη συνταγή για γλυκό.
Υλικά (για 20-24 τεμ.)
•50 ml σοκολατούχο γάλα
•250 γραμμ. μαύρη σοκολάτα
Για τη διακόσμηση
•2 κ.σ. βατόμουρα κατεψυγμένα
•2 κ.σ. τρούφα/σταγόνες μαύρης σοκολάτας
•2 κ.σ. διακοσμητικά αστεράκια
Εκτέλεση
- Γεμίζετε νερό ένα μέτριο κατσαρολάκι σε χαμηλή φωτιά.
- Σπάτε τη σοκολάτα σε κομματάκια και ρίχνετε το γάλα σε ένα πυρίμαχο σκεύος. Τοποθετείτε πάνω από το κατσαρολάκι που βράζει προσέχοντας να μην ακουμπάει το νερό.
- Ανακατεύετε συνεχώς, μέχρι να λιώσει η σοκολάτα.
- Ρίχνετε τη σοκολάτα κουταλιά κουταλιά σε θήκες σιλικόνης.
- Καλύπτετε την επιφάνεια με τα φρούτα, την τρούφα και τα αστεράκια.
- Βάζετε τις θήκες στο ψυγείο για λίγες ώρες.
- Αφαιρείτε από τις θήκες και σερβίρετε.

Styling και συνταγές: Victoria Gray, απόδοση: Αγάπη Σιώρα, φωτογραφίες Clive Shalic.