Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι μπορεί να είναι ένα fashion girl των media αλλά και των social media, αλλά όπως έχει δηλώσει και στην πρόσφατη συνέντευξή της στην κάμερα του okmag της αρέσει να είναι «νοικοκυρά, δούλα και κυρά» και να φροντίζει τον αγαπημένο της σύζυγο Νεκτάριο Λεμονίδη. Η δημοσιογράφος και επιχειρηματίας όταν ο Νεκτάριος έχει ρεπό από το νοσοκομείο, αγαπά να του φτιάχνει πρωινό με ασπράδια αυγά και μαύρο ψωμί ενώ συνηθίζει να του φτιάχνει μπιφτέκια με γλυκοπατάτες στο φούρνο, ή κοτόπουλο με γλυκοπατάτες.
Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι στο okmag: Η αποκάλυψη για τον γάμο της και η δήλωση: «Έχει ξοδέψει για μένα σύντροφος μου 30.000 ευρώ σε μια μέρα»
Τα φαγητά που ετοιμάζει η Ελίζαμπεθ Ελέτσι στον σύζυγό της είναι πεντανόστιμα και με λίγες θερμίδες καθώς μια μερίδα από το φαγητό που θα σας δώσουμε τη συνταγή δεν έχει πάνω από 350 θερμίδες! Μάλιστα όπως δήλωσε η ίδια στην κάμερα του okmag ο Νεκτάριος από την ημέρα του γάμου τους μέχρι σήμερα έχασε 11 ολόκληρα κιλά!
Η συνταγή για τα πεντανόστιμα μπιφτέκια (με άπαχο κιμά) και τις γλυκοπατάτες.
Ξεφλουδίζουμε αρχικά τις γλυκοπατάτες και τις κόβουμε σε ακανόνιστο σχήμα. Τις τοποθετούμε στο ταψί μαζι με λάδι, 2 ποτηρια νερό και έπειτα παίρνουμε τον κιμά μας και προσθέτουμε τζίντζερ, κουρκουμά, αλάτι ελαφρύ, μηλόξυδο από tometoxi, μαύρο πιπέρι,νιφάδες βρώμης, μουστάρδα, λίγο μέλι, λίγο λαδι, ρίγανη και δυόσμο! Και ξεκινάμε να πλάθουμε! Στην συνέχεια τα μεταφέρουμε στο ταψί και προσθέτουμε λάδι και λίγη ρίγανη πάνω απ τις γλυκοπατάτες! Σε προθερμασμένο φούρνο, βάζουμε το ταψί και ψήνουμε το φαγητό μας στους 170 βαθμούς Κελσίου στον αέρα για 55 λεπτά και καλή μας όρεξη!
Δείτε την αποκαλύπτική συνέντευξη που έδωσε πριν ένα μήνα η Ελίζαμπεθ Ελέτσι στην κάμερα του okmag:
Διαβάστε επίσης: Ελίζαμπεθ Ελέτσι στο okmag: Τι αποκαλύπτει για τον γάμο της με τον Νεκτάριο Λεμονίδη – «Τσακωνόμαστε κάθε μέρα…»