Για έναν αρραβώνα υπερπαραγωγή κάνουν λόγο οι καλεσμένοι του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση. Το ζευγάρι υποδέχτηκε συγγενείς και φίλους στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας έχοντας οργανώσει τα πάντα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια: από το μενού του αρραβώνα και τη διακόσμηση, τα happenings πριν από την τελετή μέχρι το γλέντι και το σπάσιμο πιάτων. Ο γαμπρός είχε μάλιστα αναφέρει ότι υπολογίζουν να σπάσουν κατά τη διάρκεια του γλεντιού, που ξεκίνησε λίγο μετά τις 21:00, τουλάχιστον 5.000 πιάτα.

Στη δεξίωση που ακολούθησε μετά τον αρραβώνα, οι καλεσμένοι του ζευγαριού γεύτηκαν ένα νόστιμο μενού. Αυτό περιλάμβανε:
- Σπιτική τυροκαυτερή
- Ποικιλία με ψωμάκια
- Παντζαροσαλάτα με ξινόμηλο
- Φέτα ψητή με ντομάτα και πιπεριά
- Σαγανάκι
- Φλογέρες
- Τυροκροκέτες
- Πατάτες φούρνου
- Τυρόπιτα με βαρελίσο τυρί και ανθότυρο
- Σπανακόπιτα
- Μουσακάς με μελιτζάνα
- Κοκορέτσι
- Αρνί ψητό
- Επιδόρπιο: Τούρτα και παραδοσιακά γλυκά

Αυτό που έκανε ωστόσο τη διαφορά όσον αφορά το μενού της βραδιάς ήταν το κρασί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του okmag, πρόκειται για ένα κόκκινο κρασί παραγωγής της οικογένειας της νύφης και συγκεκριμένα της αδερφής της. Τα μπουκάλια είχαν επάνω στην ετικέτα το όνομα της Ιλάειρας.

Όσο για το ποια είναι τα σχέδια του ζευγαριού για την επόμενη μέρα, η καλεσμένη τους Τέτα Καμπουρέλη δήλωσε στο okmag: «Είναι όλο εκπλήξεις το ζευγάρι. Δεν γνωρίζουμε τι θα κάνουν αύριο, είναι απρόβλεπτοι. Μάλλον όμως θα έχουν ρεπό για ξεκούραση».