Σε εστιατόριο στο Κουκάκι παρέθεσε τελικά το δείπνο για τους καλεσμένους της οικογένειας η Άννα Μαρία πριν από τον γάμο του γιου της Νικόλαου Ντε Γκρες με τη Χρυσή Βαρδινογιάννη.

Είχε προηγηθεί η άφιξη των αδελφών του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, βασίλισσας Σοφίας και Ειρήνης στην Ελλάδα και στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία καθώς και της κόρης της πρώτης Ινφάντα Κριστίνα. Επιπλέον, η μεγαλύτερη αδελφή της Άννας Μαρίας πριγκίπισσα Βενεδίκτη της Δανίας μαζί με την κόρη της Αλεξάνδρα είχαν φτάσει στο ξενοδοχείο από όπου αναχώρησαν όλοι μαζί για το δείπνο.

Η Βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας και η αδελφή της Ειρήνη.
Η Ινφάντα Κριστίνα.
Η πριγκίπισσα Βενεδίκτη της Δανίας με την κόρη της Αλεξάνδρα.

Νικόλαος Ντε Γκρες – Χρυσή Βαρδινογιάννη: Οι αλλαγές στα καθίσματα του ναού και όσα έγιναν στην πρόβα γάμου

Οι παρουσίες στο pre wedding δείπνο στο εστιατόριο Βουλκανιζατέρ

Στο εστιατόριο Βουλκανιζατέρ στο Κουκάκι ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τα κοντινά μέλη της οικογένειας να δειπνούν μαζί.

Ο Νικόλαος Ντε Γκρες και η Χρυσή Βαρδινογιάννη αναχώρησαν χέρι χέρι από τον χώρο λίγες ώρες πριν από τον γάμο τους στον Άγιο Νικόλαο Ραγκαβά στην Πλάκα.

Στο πλευρό τους οι γονείς τους Άννα Μαρία, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης και η Αγάπη Πολίτη.

Παρόντες ο αδελφός του Νικόλαου, Παύλος μαζί με τον γιο του Κωνσταντίνο Αλέξιο, η αδελφή του Θεοδώρα μαζί με τον σύζυγό της Μάθιου Κουμάρ, η αδελφή του Αλεξία μαζί με τον σύζυγό της Κάρλος Μοράλες Κιντάνα και οι κόρες τους Αμέλια και Άνα Μαρία και ο αδελφός της Χρυσής Βαρδινογιάννη, Παύλος. Φυσικά παρούσες ήταν οι προαναφερθείσες royal αφίξεις από την Ισπανία και τη Δανία και η Μαρί Σαντάλ.

Ο στολισμός του τραπεζιού και το μενού

Το τραπέζι ήταν στολισμένο με φούξια και πορτοκαλί άνθη και όπως αποκάλυψε ο Ανδρέας Μέγκος μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram το μενού περιλάμβανε:

  • Μους λευκού ταραμά με αυγοτάραχο και λαδοπιτάκια.
  • Βελουτέ καραμελωμένου πράσου με κρέμα γραβιέρας.
  • Κρουτόν μυρωδικών και απάκι κοτόπουλο.
  • Γαρίδες κοιλάδος «σαγανάκι» με κρέμα φέτας και ντοματίνια κονφί.

Με δύο επιλογές στο κυρίως:

«Αγιορείτικο» σιγομαγειρεμένο φιλέτο σφυρίδας και πατάτες σε βιολογικό ελαιόλαδο και μικρή σαλάτα φινόκιο ή «Γιουβέτσι» short ribs και παλαιωμένη φέτα.

Και στα γλυκά υπήρχαν δύο επιλογές επίσης:

Μπακλαβάς με καραμελωμένο φυστίκι Αιγίνης ή Μους bitter σοκολάτας με αλάτι βανίλιας και βιολογικό ελαιόλαδο.

Διαβάστε επίσης: Χρυσή Βαρδινογιάννη: Πόσο κοστίζει η Bottega Veneta τσάντα που κράτησε στην πρόβα γάμου της;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ